IAUNFaculties

هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، در ادامه سلسله نشست های هفتگی پرسش و پاسخ دانشجویی، به دانشکده مهندسی برق رفته و پای صحبت دانشجویان نشستند

به گزارش پایگاه خبری دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، سید محمد امیری رئیس واحد نجف آباد در این نشست، از امکان ارتباط با دانشگاه های خارج از کشور گفت و خاطر نشان کرد:" ما از ارتباط دانشجویان واحد نجف آباد با سایر دانشگاه های بین المللی استقبال می کنیم. شناسایی استادان خارج از کشور که مایل به همکاری با این دانشگاه هستند یکی از اقداماتی است که در حال پیگیری آن هستیم. از این طریق این استادان می توانند برخی از دروس را به صورت فشرده و در مدت یک ماه به دانشجویان ارائه دهند. ازاین  راه می توانیم از استادان ایرانی که در خارج از کشور مشغول به کار هستند و حتی از افراد خارجی که حاضر به همکاری باشند برای بالا بردن سطح علمی دانشجویان نهایت استفاده را ببریم"

IMG 0055 40c38

سید محمد امیری ادامه داد:" یکی دیگر از کارهایی که در حال رایزنی آن با دانشگاه های خارج از کشور هستیم، تعیین استاد راهنما می باشد. برخی از استادان با سطح بالای علمی هستند که به دلیل مشغله زیاد کاری، امکان رفت و آمد به ایران را ندارند ولی دانشجویان ما می توانند به عنوان استاد راهنما از آنها استفاده کنند. در حال هماهنگی هستیم که دانشجویان را به خارج از کشور بفرستیم تا بتوانند از راهنمایی این استادان بهره مند شوند و پژوهش های علمی خود را در کنار استاد راهنمای خود در خارج از کشور انجام دهند و در نهایت برای جلسه دفاع، از آن استاد دعوت می کنیم که در این جلسه حضور داشته باشد."

IMG 0050 8578f

امیری با اشاره به بخشنامه فرصت های مطالعاتی افزود:" با ابلاغ بخشنامه فرصت های مطالعاتی برای دانشجویان دکترا، آنها میتوانند به مدت 9 ماه از این فرصت استفاده کنند."

وی در ادامه خطاب به دانشجویان مهندسی برق گفت:" دانشگاه از حضور و شرکت شما در همایش ها و سمینارهای داخلی و بین المللی معتبر حمایت می کند تا آنجا که حتی در صورت شرکت در همایش های بین المللی، برخی هزینه های شما را نیز تامین می کند. زمینه برای انجام این گونه کار ها فراهم است و باید از این فرصت بوجود آمده نهایت استفاده را ببرید."

IMG 0105 586e5

رئیس واحد نجف آباد در ادامه با اشاره برخی از اعضای هیات علمی که مقاطع تحصیلی خود را در واحد نجف آباد گذرانده اند افزود:" از شما انتظار دارم پس از فارغ التحصیلی، در همین دانشگاه که به آن تعصب و تعلق خاطر دارید مشغول به کار شوید. من یقین دارم که فارغ التحصیلان این دانشگاه نسبت به فارغ التحصیلان دیگر دانشگاه ها با عشق و علاقه بیشتری کار خواهند کرد."

در ادامه، سید محمد امیری در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه ها گفت:" تجهیزآزمایشگاه ها و  آنچه که در سر فصل دروس ذکر شده وظیفه دانشگاه می باشد. البته خرید دستگاه های مورد نیاز روند خاص خود را دارد، چرا که کاری تخصصی است و باید کارشناسی شده عمل کرد. در این خصوص هیچ گونه مشکلی از نظر بودجه و تامین اعتبار نداریم و به محض دریافت اعلام نیاز دانشکده، نسبت به تهیه آن اقدام خواهیم کرد."

IMG 0030 05d7f

رئیس واحد نجف آباد همچنین در مورد کیفیت لوازم و تجهیزات مورد استفاده در آزمایشگاه های دانشکده مهندسی برق افزود:" با استناد به صحبت های افرادی که از تجهیزات آزمایشگاهی دانشکده برق بازدید کرده اند باید بگویم که این امکانات و تجهیزات، به مراتب از تجهیزات موجود در دانشگاه صنعتی شریف بهتر و به روز تر هستند. با این حال برای تجهیز آزمایشگاه ها هیچ گونه مشکلی نداریم و در خصوص آموزش دانشجویان هر کاری که لازم باشد انجام خواهیم داد چرا که معقدیم باید در پیشگاه خداوند پاسخگو باشیم."

2211  22222 copy  2233  22444