پيرو اطلاعيه قبلي (آبان ماه 1394) تعيين گرايش دانشجويان مهندسي برق ورودی 1393 و تعيين اولويت های مورد علاقه دانشجويان، دانشجويانی كه شرايط تعيين گرايش را كسب نموده اند، به مديران محترم گروه ها مراجعه نمايند. مجدداً يادآوري مي شود شرايط تعيين گرايش به صورت زير مي باشد:

1. تعيين گرايش تخصصي دانشجويان رشته مهندسي برق پس از گذراندن موفقيت آميز حداقل 70 واحد از دروس پايه و اصلي و اخذ نمره (قبولي يا مردودی) در 4 درس الكترونيك 2، تحليل سيستم های انرژي الكتريكي 1، سيستم هاي كنترل خطي و اصول سيستم هاي مخابراتي انجام می شود.
  2. تعيين گرايش بر اساس امتياز دانشجو (بند 3)، علاقه و انتخاب دانشجو و ظرفيت هاي دانشكده/گروه آموزشي مي باشد.
  3. امتیاز دانشجو = (معدل کتبی (سراسری) دیپلم متوسطه)*0.2 + (معدل کل دروس پایه و اصلی اخذشده)*0.8
  4. جداً توصيه مي شود كه دانشجويان عزيز انتخاب گرايش را بر اساس علاقه، توانمندي و نتايج دروس تخصصی وابسته به گرايش های خاص و با مشورت با مديران محترم گروه ها انجام دهند.
  5. بر اساس بخشنامه هاي فعلي، مدرك تحصيلي همه دانشجويان مهندسي برق بوده و درج گرايش خاص در مدرك تحصيلي تاكنون قطعي نشده است.
  6. تعيين گرايش حداكثر 2 بار در سال صورت می گيرد. تعيين گرايش دانشجويانی كه در پايان ترم 7 تحصيل موفق به احراز شرايط ذكر شده نشوند و يا در اولين نوبت پس از احراز اقدام ننمايند، توسط دانشكده و با توجه به ظرفيت هاي باقيمانده انجام می شود.

شورای آموزشي دانشكده برق

18 اردیبهشت 1395