انتخاب واحد از روز سه شنبه ۱ تیرماه تا روز پنج شنبه ۳ تیرماه ۱۳۹۵ می باشد.
شروع كلاس های دوره تابستان از روز شنبه مورخ ۵ تیرماه ۱۳۹۵ خواهد بود.
حذف و اضافه فقط در روز شنبه ۵ تیرماه ۱۳۹۵ انجام می شود. بعد از تاریخ ۵ تیرماه امكان ثبت درس به هیچ عنوان نمی باشد.
كلاس های دوره تابستان روز ۲۸ مردادماه ۱۳۹۵ پایان می یابد.
زمان برگزاری امتحانات دوره تابستان از روز شنبه ۳۰ مرداد تا روز یك شنبه ۷ شهریورماه است.
طبق بخشنامه ۳۰/۱۱۵۲۱۸ مورخ ۱۳۹۵/۲/۱۸ سازمان مرکزی دانشگاه تعداد واحدهای درسی قابل اخذ در دوره تابستان برای مقاطع مختلف تحصیلی به شرح زیر می باشد:
مقطع كاردانی(پیوسته و ناپیوسته): حداكثر ۱۰ واحد
مقطع كارشناسی (پیوسته و ناپیوسته): حداكثر ۱۰ واحد
مقطع كارشناسی ارشد: حداكثر یک درس
مقطع دكترای تخصصی: حداكثر دو درس جبرانی
برای دانشجویان دوره كاردانی و كارشناسی که با حداکثر ۱۲واحد درسی فارغ التحصیل می شوند اخذ ۱۲ واحد در دوره تابستان بلامانع می باشد.
 اخذ دروس وصیت نامه امام(ره) و آشنایی با قرآن كریم علاوه بر حداكثر تعداد واحد قابل قبول ذکر شده بلامانع می باشد.
برگزاری امتحان جامع در دوره تابستان امكان پذیر نمی باشد.
اخذ دروس در دوره تابستان برای دانشجویان رشته های آموزش معلمان الزامی و برای سایر رشته ها اختیاری می باشد.
اخذ پایان نامه برای دوره های كارشناسی ارشد و دكترای تخصصی در دوره تابستان امكان پذیرنمی باشد.
آن دسته از دانشجویانی که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۵-۹۴ درس به همراه پایان نامه اخذ نموده و نتوانسته اند درس را در نیمسال دوم بگذرانند در صورت اخذ درس در دوره تابستان تا پایان شهریورماه نمی توانند از پایان نامه دفاع نمایند.این قبیل دانشجویان بایستی در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۶-۹۵ مجددا پایان نامه را ثبت نام نمایند.
شهریه دوره تابستان برای دانشجویان دوره كاردانی وكارشناسی تا حداكثر ۶ واحد برابر نصف شهریه ثابت نیمسالی به علاوه شهریه های متغیر  هر واحد درسی می باشد.
 شهریه دوره تابستان برای دانشجویان دوره كارشناسی ارشد برابر یک سوم شهریه ثابت نیمسالی به علاوه شهریه متغیر دروس انتخابی می باشد.
شهریه دوره تابستان برای دانشجویان دوره دكترای تخصصی برابر یک سوم شهریه ثابت دوره دکترا به علاوه شهریه های متغیر دروس در مقطع پایه (کارشناسی ارشد) می باشد.