نحوه ثبت نام دانشجویان خوابگاهی كه مجددا متقاضی خوابگاه در ترم اول سال تحصیلی ۹۶-۹۵ می باشند به شرح ذیل اعلام می گردد

2) شهریه خوابگاه:

-        شهریه خوابگاه برادران مبلغ ۲۵۰۰۰۰۰ ریال.

-        شهریه خوابگاه عمومی خواهران مبلغ ۲۵۰۰۰۰۰ ریال.

-        شهریه خوابگاه سوئیت خواهران مبلغ ۴۰۰۰۰۰۰ ریال.

3) شروع ثبت نام خوابگاه از 1/6/95 و پایان آن 10/6/95 می باشد.

4) شروع ثبت نام خوابگاه حضرت خدیجه(س)(سوئیت) از تاریخ 11/6/95 الی 15/6/95 می باشد.

- قابل توجه دانشجویان ، مهلت مذكور قابل تمدید نمی باشد.

5) در صورت وجود هرگونه اشكال و یا سوال با شماره تلفن (۰۳۱۴۲۲۹۲۳۵۰خوابگاه برادران) و یا با شماره تلفن(۰۳۱۴۲۲۹۲۳۵۱ خوابگاه خواهران)تماس حاصل نمایند .

لازم به ذكر است:

1) دانشجویان كارشناسی ارشد و دكتری كه در انتخاب واحد فقط واحد درسی پایان نامه را اخذ می نمایند میتوانند فقط از خوابگاه مهمان استفاده نمایند لذا در صورت رزرو اتاق ، ثبت و رزرو اتاق این افراد لغو خواهد شد.

2) دانشجویان در ثبت اتاق توجه داشته باشند در صورت رزرو اتاق به صورت ناقص اداره امور خوابگاه ها در صورت لزوم نسبت به جابجایی دانشجو اقدام می نماید.

3) دانشجویانی كه در ترم قبل ساكن خوابگاه نبوده و بدون هماهنگی اداره امور خوابگاه ها اقدام به واریز شهریه و ثبت خوابگاه می نمایند ، ثبت نام خوابگاه آنها لغو شده و عواقب آن به عهده دانشجوی متخلف می باشد.